Es convoca aquest concurs amb l’objectiu d’estimular la creació artística de booktràilers com una manera de fomentar l’interès per la lectura. Es valorarà l’originalitat i la qualitat dels vídeos, que poden ser creació d’una o més persones.

 1. Podrà participar qualsevol que ho desitgi sense importar la seva edat, nacionalitat o procedència.
 2. El booktràiler promocionarà una de les novel·les publicades d’Arturo Padilla de Juan. Durarà entre 1 i 3 minuts i es podrà fer en català o en castellà, en funció de la llengua de la novel·la elegida. No es podran presentar els booktràilers de la convocatòria anterior.
 3. Cada concursant publicarà el booktràiler a Youtube amb el següent títol: “Booktrailer + nom de la novel·la”. Així mateix, en la descripció del vídeo hi haurà un enllaç a la pàgina d’aquesta mateixa web que contingui la informació de la novel·la elegida. Si el vídeo s’ha fet en grup, n’hi haurà prou que un sol membre el pengi.
 4. Cada concursant deixarà un comentari amb l’enllaç del vídeo en la part inferior d’aquesta pàgina i omplirà obligatòriament els camps de “Nom i cognom” i “Adreça electrònica”. Els concursants finalistes seran avisats al correu que proporcionin.
 5. El termini de presentació conclourà la mitjanit de diumenge 1 de juliol de 2018.
 6. Un jurat podrà seleccionar fins a cinc booktràilers finalistes, els quals seran penjats al canal de Youtube d’Arturo Padilla de Juan.
 7. Per triar el booktràiler guanyador només es tindran en compte el nombre de visualitzacions, els “m’agrada” i els comentaris dels vídeos penjats al canal d’Arturo Padilla de Juan, no als canals particulars dels concursants. Els vídeos finalistes aniran sumant punts seguint el següent criteri: 1 punt per visualització, 2 punts per “m’agrada” i 3 punts per comentari no repetit.
 8. El booktràiler guanyador serà aquell que aconsegueixi el major nombre de punts el 31 d’agost de 2018 a les 23:59 hores.
 9. La persona o grup guanyador s’endurà un únic premi de 300 euros.
 10. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació de les bases. Qualsevol imprevist serà resolt pel jurat, qui també tindrà potestat per declarar el premi desert.

 

Montornès del Vallès, 31 d’octubre de 2017

(0 votes) 0/10

Hay 2 Comentarios

 1. #3367 Paula 21/12/2017 Respon

  m’agrada molt aquest concurs i haver-te conegut encara més el llibre de presoners del mar es un llibre molt bonic

  • #3371 Arturo Padilla 21/12/2017 Respon

   Hola Paula,
   Anima’t a participar-hi. Et puc assegurar que l’experiència mai l’oblidaràs i és una manera diferent de viure i sentir la novel·la. Ànims!

Deixa un Comentari