FORA DE GUIÓ

fora de guio catala

La Iraida, una noia que s’acaba de mudar amb els seus pares a una nova ciutat, comença a treballar en una botiga de roba de luxe. Aviat nota el rebuig i la rivalitat dels seus companys. Per això, no fa amics, se sent cada vegada més sola i es passa els caps de setmana tancada a la seva habitació. Un dia topa amb un anunci d’OnlyFriends, un web que ofereix amics a canvi d’una quota mensual. Després de dubtar-ho molt, decideix inscriure-s’hi. El web promet que una sèrie de persones aniran apareixent en el seu dia a dia amb la intenció d’entaular amistat amb ella. La Iraida no ha de fer res més que ser natural i deixar-se endur per les situacions que sorgeixin. L’única condició és que mai pregunti a les persones que conegui si treballen per a OnlyFriends.

Fora de guió és una novel·la romàntica que parla de la necessitat d’acceptació, la soledat i la frontera entre l’amistat i l’amor.

CURIOSITATS

  • Totes les localitzacions són reals. Fins i tot existeix el bosc de Samalús, un entorn privat ple d’escultures de monjos i mussols.
  • La idea va sorgir després de mirar un anunci publicitari, en què una coneguda marca de refrescs oferia un servei d’amics a aquelles persones que estiguessin soles.
  • La meva cosina, Dama N. Prayton, qui també és escriptora, em va donar consells per posar-me en la pell d’una noia i narrar en primera persona els seus pensaments i emocions.

Vota aquest llibre:

Vota aquest llibre

(0 votes) 0/10

Deixa un Comentari