Xerrada a l’Antoni Cumella

I vint! Avui he visitat la gent de 3r de l’institut Antoni Cumella de Granollers per xerrar sobre Ombres a la foscor. M’ha agradat molt la bona rebuda de l’alumnat, la bona sintonia i la sinceritat en les valoracions de la novel·la. M’he trobat davant d’un públic molt “crític” i ho dic en el bon sentit, ja que a alguns alumnes no els ha agradat el final, la història d’amor o la gestió de la tensió narrativa i m’han sabut donar bons arguments per defensar les seves opinions i a més a més consells per millorar. Us ho agraeixo molt i m’encanta que sigueu sincers i m’expresseu el vostre punt de vista. Pel que fa al booktràiler, m’ha semblat que s’ha generat il·lusió i ganes per participar en el concurs que convoco, així que molta sort en els vostres rodatges! Una abraçada enorme al Jordi, el Marc i la Marga! A reveure!