Xerrada a l’Hamelin-Laie

I vuitanta-vuit! Aquest matí he conegut els nois i noies de 1r de l’escola Hamelin-Laie de Montgat per xerrar sobre La tempesta. M’ha rebut el Jaime, professor de Castellà, i la Mireia, professora de Català, qui m’ha assegurat que el llibre ha estat un èxit any rere any. L’alumnat ha estat molt participatiu. En acabat, he signat molts llibres, alguns dels quals ja estaven dedicats d’anys anteriors. Un grupet de noies m’ha demanat que els seus noms apareguin en el meu proper llibre i me’ls ha apuntat a la llibreta que el centre m’ha regalat, tot i que també m’han escrit algun comentari que traspassa la línia de la confiança. En línies generals, però, la majoria de l’alumnat s’ha mostrat molt simpàtic i agradable. Gràcies per llegir-me! I gràcies, M.Àngels, per acompanyar-me en representació de l’editorial. Fins aviat!