Xerrada al Fedac de Sant Feliu (vol. 3)

I seixanta-sis! Aquesta tarda m’he trobat amb els equips de 2n, 3r i 4t de l’escola Fedac de Sant Feliu de Codines per xerrar sobre Fora de guió i Presoners del mar. És el tercer cop que visito el centre aquest any, un per trimestre, i tinc la sensació d’estar com a casa. Els alumnes se’n recordaven de mi i s’havien llegit un bon grapat de novel·les meves. El que he pogut comprovar és que Fora de guió ha estat la novel·la preferida als dos cursos superiors i Presoners del mar, l’elegida per l’alumnat de 2n. A més a més, he revelat que m’he convertit en booktuber (els youtubers que parlen de llibres) i m’ha entusiasmat la bona acollida que han tingut els meus vídeos. Seguint la tradició, m’han regalat una capsa de bombons que he volgut compartir amb els nois i noies que s’han quedat fins al final. Moltes gràcies a tots! I moltes gràcies, Sergi i Carola, per la gran aposta que heu fet per mi aquest any. Una abraçada!