Xerrada al JN Praga

I cinquanta-sis! Avui he visitat la gent de 3r de l’escola NJ Praga de Badalona per xerrar sobre Nadar o morir. Arribar a l’escola ha estat una odissea. Per començar, el Google Maps m’ha portat a la Llar d’infants de l’escola. Un cop allà, una de les mestres m’ha indicat que havia de tirar carrer avall per arribar a l’escola de secundària. Se m’ha acudit utilitzar novament el Google Maps per estalviar temps. Gran error! M’he passat de llarg el carrer i he acabat a la plaça Pompeu Fabra. Total, que m’ha tocat recular i agafar el carrer de l’escola fins que m’he topat amb l’edifici. Quan estava a punt de trucar al timbre, m’adono que és l’escola de primària, així que he hagut de caminar encara més fins arribar a l’edifici de secundària. Entre unes coses i d’altres, he arribat quan he pogut. Encara sort que els alumnes m’esperaven amb paciència i ben predisposats. Moltes gràcies per tot i, sobretot, moltes gràcies a la Nati. A reveure!!