Xerrada al Sant Vicenç de Paül

I cent setze! Aquest dimarts m’he passat pel col·legi Sant Vicenç de Paül d’Inca, a Mallorca, per xerrar sobre Extraños en un aeropuerto amb l’alumnat de 3r i 4t d’ESO. Tothom ha estat molt atent a la meva xerrada i el comportament ha estat impecable. Així dona gust! He fet un viatge llampec a Mallorca i aquesta tarda ja me’n torno. Anit vaig aterrar a l’aeroport de Palma després que el vol s’endarrerís tres hores. Sort que el Pere, el director comercial a les Illes, em va recollir i em va portar a sopar. Va ser un gust fer petar la xerrada fins a les tantes! Gràcies per la teva atenció i proximitat. M’he sentit molt ben tractat i acollit. Gràcies, Jorge, per haver-me acompanyat com a delegat de l’editorial aquest matí. M’ha encantat coneixe’t! I gràcies als professors i professores que heu apostat per la meva novel·la. A reveure!