Xerrada en el Fedac de Sant Feliu (vol. 2)

I trenta-cinc! Avui he visitat la gent de 2n, 3r i 4t de l’escola Fedac de Sant Feliu de Codines per xerrar sobre Ombres a la foscor i Supervivientes detrás de las cámaras. Aquest curs és el segon cop que visito el centre i m’hi he sentit com a casa. Els alumnes de 2n i 3r em coneixien perquè vaig visitar-los al primer trimestre i els de 4t, perquè ens vam trobar el curs anterior. Sens dubte, l’escola Fedac de Sant Feliu és la que més aposta per les meves lectures, ja que al primer trimestre els alumnes van llegir dues novel·les meves, aquest segon trimestre n’han llegit dues més i al tercer trimestre m’espera una altra visita per xerrar sobre Presoners del mar, La tempesta i Fora de guió, l’última novel·la que he publicat i que alguns tanbé s’havien llegit per voluntat pròpia. M’ha encantat retrobar-me amb tots vosaltres, escoltar els vostres consells i valoracions i conèixer-vos una mica més. Moltes gràcies, Carola, per la ferma aposta que fas amb mi. Fins al tercer trimestre!