ENS VEIEM DEMÀ

Els nois i noies del futur utilitzen una tecnologia dissenyada per fer-nos la vida més fàcil: una xarxa social que t’envia les notificacions amb hologrames, un assistent ocular que et fa veure allò que demanes, uns supermercats que conserven la meitat de la població congelada, un casc de realitat virtual que et transforma en un avatar, una injecció que t’inocula nanorobots o unes lents de contacte que embelleixen la realitat. En total, aquesta obra és un recull de sis relats escrits per sis joves autors: Rubèn Montañá, Alba Dalmau, Albert Pijuan, Martí Rodríguez, Laia Soler i Arturo Padilla.

Ens veiem demà és una antologia de relats de ciència-ficció que reflexiona sobre la societat del futur i la dependència de la població cap a les noves tecnologies.

CURIOSITATS

  • Els sis relats estan ubicats en ciutats catalanes vistes en clau futurista: Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Mataró, Sabadell, Terrassa i Granollers.
  • Els sis autors que formem l’antologia tenim més de quaranta obres publicades en conjunt i un bon grapat de premis literaris. L’autor més jove és el Martí Rodríguez, amb 21 anys el dia de la publicació i el més gran, el Rubèn Montañá, amb 38 anys.
  • La idea d’aquesta antologia va sorgir arran la necessitat de visibilitzar una nova fornada d’escriptors catalans amb ganes de crear una literatura juvenil propera, fresca i integrada en aquesta era tecnològica.

Deixa un Comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.