LA CASA DEL CEMENTIRI DE COTXES

Cinc joves es perden al bosc durant una excursió i troben una casa envoltada de cotxes desballestats. Una de les noies recorda la llegenda d’un nen que també es va perdre al bosc, es va instal·lar en una casa abandonada i va començar a matar tots els conductors que passaven per allà, alhora que desballestava els seus cotxes. Tot i que només és una llegenda, la por s’apodera dels protagonistes quan intenten arrencar el seu cotxe i el vehicle no funciona.

La casa del cementiri de cotxes és una novel·la de por que parla sobre la lluita per sobreviure, els dubtes amorosos i les malalties mentals.

CURIOSITATS

  • La casa de la novel·la està inspirada en una casa real situada a la població de Montmany (Vallès Oriental), una masia enmig del bosc envoltada d’un grapat de cotxes desballestats, un tractor i una caravana.
  • El punt de partida de la novel·la parteix d’un succés real: una amiga i jo ens vam perdre en cotxe mentre buscàvem el castell de Montmany i vam acabar trobant una masia i una ermita al final d’una estreta carretera.
  • Malgrat l’estat ruïnós de la masia de Montmany, està habitada per un home que, segons els veïns de la vora, és reservat i solitari.

Deixa un Comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.