EXTRAÑOS EN UN AEROPUERTO

Quatre joves són els guanyadors d’un viatge a Nova York amb totes les despeses pagades. Mentre esperen l’arribada de l’avió a l’aeroport, comencen a compartir les seves impressions sobre el viatge que els espera. Els estranya que no hi hagi més passatgers que prenguin aquest vol i, sobretot, els inquieta la presència d’una maleta negra que sembla abandonada al mig de la sala. Aleshores, sorgeixen les primeres diferències d’opinió sobre què fer amb ella. L’haurien de portar al departament d’objectes perduts? Tindrien dret a obrir-la? O seria millor trucar a la policia?

DISPONIBLE NOMÉS EN CASTELLÀ

Estraños en un aeropuerto és una novel·la de suspens que parla sobre l’amistat, les relacions de parella i les relacions socials entre desconeguts.

CURIOSITATS

  • Originalment, aquesta novel·la la vaig concebre com una obra de teatre, però vaig decidir reescriure-la com a novel·la.
  • En un primer esborrany, vaig titular l’obra La maleta negra i en un segon esborrany, El juego de la anilla. Per al títol actual, em vaig inspirar en la pel·lícula Extraños en un tren de Hitchcock.
  • La idea va sorgir després de contemplar una maleta negra que recorria la cinta d’equipatges d’un aeroport sense ningú que la reclamés.

Deixa un Comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.