DESPERTANT LA IRA DEL FARAÓ

Despertant la ira del farao

«Caurà la ira del faraó sobre aquell qui pertorbi el seu descans etern.» Aquesta és la inscripció que presideix l’entrada de la tomba reial que l’Albert i la Jasmine, dos arqueòlegs de renom, han d’investigar. Els dubtes els assalten. És tan sols un missatge per espantar els lladres? A mesura que s’endinsen en la tomba, s’adonen que és una advertència en tota regla. Hi ha moltes trampes i perills al seu voltant. Cada petita acció pot ser decisiva per a la seva supervivència. Tot i així, tots dos estan resolts a arribar fins al final. D’altra banda, el Blai és un noi de setze anys que no surt de casa. Per molt que ho intenti, no pot creuar el llindar de la porta. Aquesta situació preocupa molt la seva mare, els seus amics i la seva àvia, però ningú no sap com ajudar-lo. Només ell té molt clar per què li passa això.

Despertant la ira del faraó és una novel·la d’aventures que parla sobre la recerca del passat, la superació personal i les dobles aparences.

CURIOSITATS

  • La idea de la novel·la va sorgir amb dotze anys. Amb aquella edat dibuixava laberints i plantejava proves als meus amics perquè les resolguessin. Arran d’aquests jocs, sempre vaig tenir en ment d’escriure un llibre sobre una tomba egípcia plena de perills.
  • La tomba de Tutmès II és una de les grans tombes reials que encara no s’han descobert. Tot i que s’ha identificat la seva mòmia, la tomba del faraó no s’ha localitzat i encara podria contenir tots tresors del rei.
  • El trastorn que pateix el Blai és molt comú al Japó. S’anomena “hikikomori” i el pateixen molts joves que es queden reclosos a les seves habitacions sense sortir de casa durant anys.

Vota aquest llibre:

Vota aquest llibre:

(3 votes) 7.33/10

Deixa un Comentari