SUPERVIVIENTES DETRÁS DE LAS CÁMARAS

Adrián, Lola i Yaiza són els finalistes d’un reality show a l’Amazones. Després que el programa els acusi d’haver robat menjar als càmeres, els concursants decideixen rebel·lar-se davant del que consideren una injustícia, així que segresten un càmera, el Lince, i s’endinsen tots quatre en la selva amazònica per demostrar a tothom que són autèntics supervivents. A la selva sentiran a parlar d’una tribu indígena molt perillosa, els flecheiros, uns indis que mai han tingut contacte amb l’home blanc i que estan disposats a matar els intrusos per tal de defensar el seu territori. Tot i el perill a què s’exposen, Lince té un passat que el vincula directament amb aquesta tribu indígena. Finalment, la trobada entre els flecheiros i els concursants serà inevitable…

Supervivientes detrás de las cámaras és una novel·la d’aventures que parla sobre el xoc cultural entre dos móns, la lluita per sobreviure i la pervivència dels mites.

CURIOSITATS

  • La història està basada en un incident que es va produir al reality show espanyol La selva de los famosos. En l’edició del 2004, un concursant va trencar les regles del programa i es va endinsar en la selva verge acompanyat per un càmera. Tots dos va tornar il·lesos al campament poc després.
  • El 2001, els reporters de National Geographic van organitzar una expedició per la selva brasilera per intentar localitzar els flecheiros, però després de mesos de recerca mai van aconseguir trobar-los.
  • Actualment, els flecherios són una de les poques tribus que encara romanen aïllades i només se’ls coneix per les referències que en fan altres tribus. Així doncs, tant la seva llengua com els seus costums són inventats.

Vota aquest llibre:

Vota aquest llibre:

(0 votes) 0/10

Deixa un Comentari