Al Vilanova del Vallès (vol. 2)

I tretze! Aquest matí he estat acompanyat per la gent de 2n de l’institut Vilanova del Vallès. És el segon cop que visito el centre aquest curs, ja que al primer trimestre m’havia trobat amb els de 3r per xerrar sobre Nadar o morir. Aquest cop, però, hem parlat de Presoners del mar i m’ha encantat la il·lusió i l’alegria amb què m’han rebut els nois i noies, alguns dels quals m’havien deixat comentaris al meu web el dia anterior. Com que també s’havien llegit Supervivientes detrás de las cámaras, he fet una breu enquesta sobre quina novel·la els havia agradat més i m’ha sorprès comprovar que Presoners del mar ha guanyat per golejada. També he aprofitat l’ocasió per desvetllar alguns detalls sobre la meva darrera novel·la, Fora de guió, una història que transcorre en llocs ben coneguts: Granollers i La Roca Village. I el gran moment ha estat a l’hora de fer les fotos, especialment amb el primer grup, ja que hem fet un mannequin challenge que podeu veure a l’Instagram. I no puc acabar aquesta entrada sense donar les gràcies a dues grans professores que em cuiden i em mimen moltíssim: la Guida i l’Alba. Un plaer haver compartit l’estoneta del cafè amb vosaltres. Una abraçada gegant a tothom!