Xerrada al Bruc

I cent deu! Aquest divendres m’he presentat davant els estudiants de 1r i 2n de l’institut El Bruc de Riells i Viabrea per xerrar sobre les meves novel·les. I és que l’alumnat s’ha llegit uns quants títols meus: El poder de una decisión, La tempesta, Supervivientes detrás de las cámaras i Nadar o morir. Així doncs, les preguntes han estat variades i han girat entorn d’allò que em va inspirar per escriure cada novel·la. M’ha fet il·lusió recordar com va sorgir la guspira que em va fer escriure El poder de una decisión, la novel·la que vaig començar amb quinze anys. Com que es va descatalogar fa molt de temps, no hi ha gaires centres que la facin llegir. Amb tot, vaig decidir autopublicar-me-la per Amazon perquè forma part de la meva trajectòria i perquè vull que els meus lectors tinguin l’oportunitat de descobrir-la. Gràcies per transmetre’m la vostra satisfacció amb la seva lectura! M’ha sorprès gratament que, fins i tot, me n’hàgiu demanat la segona part. Abans d’acabar, vull agrair-te, Sandra, la teva proximitat, entusiasme i amor per les lletres i la literatura. Una abraçada a tots i totes!