Xerrada al Carrasco i Formiguera (vol.2)

I seixanta-dues! Aquesta tarda he conegut la gent de 1r de l’institut Manuel Carrasco i Formiguera de Barcelona per xerrar sobre Presoners del marÉs el segon cop que visito el centre aquest curs i porto uns quants cursos venint. L’equip de 1r ha estat un alumnat increïble, tan sols entrar a la biblioteca tots m’han rebut amb un aplaudiment espontani i m’he sentit com peix en l’aigua durant tota l’hora. A més a més, he anunciat un secret en exclusiva que donaré a conèixer l’1 de juny a través de les meves xarxes i que ha entusiasmat els alumnes, una reacció que m’ha servit de termòmetre per deduir l’impacte que tindrà la notícia. Atents al divendres! I ha estat un autèntic plaer compartir l’estona (tres hores!) de xerrera amb el Jordi, un dels profes que millor em cauen! Gràcies per una conversa tan gratificant!! Ens veiem!!!