Xerrada al Molí

I cent vint! Aquest divendres m’he passat per l’institut escola El Molí de Barcelona per xerrar amb l’alumnat de 1r sobre Ombres a la foscor. Com que alguns alumnes havien llegit la novel·la i d’altres no, he enfocat la xerrada des de dues perspectives. En primer lloc, he parlat sobre curiositats del llibre i després he xerrat sobre la meva trajectòria com a escriptor. L’alumnat ha estat superparticipatiu. L’anècdota del dia s’ha produït quan una professora, la Catalina, m’ha dit que va fer la seva primera substitució a l’institut Vinyes Velles, el centre on vaig estudiar. I després de lligar caps, resulta que va ser la meva professora durant aquell temps. El món és un mocador! La visitat ha estat molt agradable i distesa. Gràcies, Rosa, per la teva aposta contínua per mi. Fins aviat!