Xerrada al Pineda

I trenta-dues! Aquest matí he visitat la promoció de 2n de l’institut Pineda de Mar per xerrar sobre Nadar o morir. M’ha encantat la trobada i m’ho he passat genial. Tothom esperava amb candeletes la meva visita i alguns alumnes m’havien escrit a través de les xarxes preguntant-me sobre el final del llibre. De fet,  ahir em van escriure dos nois per assegurar-se si venia avui. Moltes gràcies per la vostra il·lusió! A més a més, també hem fet un Kahoot sobre l’argument de la novel·la; m’ho he passat en gran tot i que he fallat dues respostes… He fallat sent l’escriptor del llibre! També he rebut un obsequi molt original: una cantimplora i un coixí terapèutic que fa olor a farigola i romaní. Moltes gràcies a tothom i, en especial, moltes gràcies Ivet per continuar l’aposta per mi. Una abraçada!