Xerrada al Vacarisses

I quaranta-quatre! Aquest matí m’he trobat amb la canalla de 3r de l’institut Vacarisses per xerrar sobre La tempesta. Els alumnes han estat simpàtics, participatius i propers. S’han produït algunes situacions memorables. De fet, tan sols començar una alumna m’ha reconegut que havia plorat amb el llibre; durant la xerrada m’ha sonat el mòbil i malgrat que l’he intentat silenciar, m’ha sonat per segon cop més fluix; l’he silenciat del tot, però m’ha sonat una altra vegada i l’he hagut de tornar a silenciar. M’estic tornant un negat amb les noves tecnologies! Després de les xerrades m’he pogut fer fotos amb alguns alumnes, signar autògrafs i encaixar la mà d’uns quants. El millor del matí? Les converses amb el professor, l’Alfons. Gràcies pel teu temps! Una abraçada enorme!