Xerrada al Vilanova

I tres! Avui he visitat els alumnes de 3r de l’institut Vilanova, de Vilanova del Vallès, per xerrar sobre Nadar o morir. M’ha encantat conèixer uns nanos molt eixerits i simpàtics amb qui he pogut parlar una bona estona mentre trobàvem un ordinador per projectar el meu web. En tot moment m’heu transmès el vostre carinyu i m’han semblat molt interessants les interpretacions que n’heu fet, del final de la novel·la. Em quedo amb moltes situacions interessants que m’heu regalat, com ara una entrevista exprés en tres minuts, un alumne que em tenia fitxat perquè som veïns o un noi que s’havia comprat tots els meus llibres. Gràcies per la vostra acollida! Molts ja em coneixíeu del curs passat i us havíeu llegit altres llibres meus, com Supervivientes detrás de las cámaras i Presoners del mar, i els comentaris que n’heu fet sempre han estat positius, així que gràcies. I no puc acabar aquesta entrada sense donar LES GRÀCIES (en majúscula) a una persona ben especial: l’Alba. Sense tu, això no hauria estat el mateix. A reveure!!