Xerrada al Cirviànum

I vuitanta-nou! Aquest matí m’he trobat amb els alumnes de 1r de l’institut Cirviànum de Torelló per xerrar sobre Nadar o morir. M’ho he passat genial! Els nois i noies han estat molt simpàtics, atents, engrescats i participatius. En la primera xerrada, el Hassan m’ha escrit un poema que m’ha fet molta gràcia, ja que demostra que ha buscat molta informació sobre mi. El transcric tot seguit:

A ti, que te gusta dormir y viajar, en Cap de Creus debes estar.
A ti, que sin tu cafecito al despertar, triste vas a estar.
A ti, que sin nadar, en forma no podrías estar.
A ti, que si la cartera te vuelves a dejar, te vas a estresar.

Gràcies per la vostra bona vibra. Ha estat un gust visitar-vos. A sobre, m’he endut un parell de cactus de regal anomenats Bruno i Lidia. Quin detallàs! Gràcies, Eva i Rosa, pel vostre interès en les meves novel·les. Tant de bo ens veiem el curs vinent. A reveure!