Xerrada a L’Assumpció

I cent disset! Aquest dimarts he visitat els al·lots i al·lotes de 2n i 3r del col·legi L’Assumpció de Binissalem, a Mallorca, per xerrar sobre Extraños en un aeropuerto. S’ha creat un ambient molt càlid i proper entre els alumnes, els professors, el director i els delegats de l’editorial que estàvem aplegats. L’èxit ha estat de tots. Els estudiants han valorat la novel·la molt positivament i la majoria ha donat el seu vistiplau al polèmic final. De fet, alguns m’heu reconegut que el meu llibre ha estat dels pocs que us han agradat i m’heu demanat que ‘suborni’ els vostres professors perquè us facin llegir més novel·les meves. M’agrada la vostra espontaneïtat! També m’ha fet il·lusió que estigueu satisfets amb la meva manera d’expressar-me. Me’n vaig ben content de la visita. Gràcies, Jorge, per acompanyar-me en les trobades d’avui. I, per descomptat, vull agrair-te, Pere, la teva implicació, professionalitat i dedicació durant aquests dos dies inoblidables a Mallorca. Fins aviat!