Xerrada al Carrasco i Formiguera

I trenta-sis! Avui he visitat l’alumnat de 1r i 2n de l’institut Manuel Carrasco i Formiguera per xerrar sobre Presoners del mar i Ombres a la foscor respectivament. Venir al Carrasco sempre és garantia d’èxit i aquesta visita ha estat a l’alçada de les meves expectatives. M’he trobat amb una promoció de 1r molt participativa, interessada i agraïda. Sou un amor d’alumnes, m’ha agradat quan em saludàveu abans i després de la xerrada tan il·lusionats. Amb els de 2n, hem fet de detectius per resoldre el misteri que planteja Ombres a la foscor, una novel·la que heu aprovat amb molt bona nota. D’altra banda, molts també m’heu preguntat pel final de Nadar o morir amb molt entusiasme. I com a cirereta del pastís, m’ha encantat conèixer en persona dos alumnes de 4t que s’havien comprat la meva darrera novetat: Entre dos blaus. Sou molt grans! En general, m’emporto una impressió fabulosa, crec que sou un alumnat molt lector i proper. No canvieu! I moltíssimes gràcies al professorat present, en especial, la Carme, la Victòria i la Montse. Un petonàs!