Xerrada al Guissona

I dinou! Aquest matí he conegut la canalla de 2n de l’institut Guissona per xerrar sobre Presoners del mar. He començat l’any amb bon peu perquè m’hi he sentit molt ben rebut, en aquest institut. Abans d’iniciar la xerrada, alguns nois i noies ja em saludaven a la cafeteria sense coneixe’m i quan recorria els passadissos també m’han saludat alumnes de l’any passat que es recordaven de mi. D’altra banda, durant les dues xerrades, s’ha creat un clima distès i alegre. M’heu semblat nanos molt trempats i eixerits! I ha estat un plaer que avui m’acompanyés un comercial de Barcanova, el Toni, amb qui he compartit una estoneta molt agradable fent un cafè. I també m’he sentit molt a gust fent uns cafès amb les dues Montses, tant abans com després de les xerrades. En total, he fet tres cafès aquest matí! Un petonàs!