Xerrada al Montmeló

I quaranta-sis! Aquesta tarda he visitat la canalla de 1r de l’institut Montmeló per xerrar sobre La tempestaAquesta novel·la pràcticament s’ha convertit en un clàssic i he notat la gran acollida que ha tingut entre els alumnes, ja que més de la meitat li ha donat un 10! Increïble. M’ha encantat contagiar-me de l’entusiasme durant la xerrada, dels aplaudiments espontanis i de la gran quantitat de comentaris positius que he anat sentint. El millor ha estat després. M’ha passat de tot: un noi m’ha confessat que la novel·la li ha fet plorar, un altre m’ha demanat que li signés el seu braç enguixat, una noia m’ha reconegut que és l’únic llibre que s’ha llegit, una altra m’ha ensenyat com pot tocar-se el nas amb la punta de la llengua i…. el millor de tot, m’he assabentat de les relacions “amoroses” entre els presents i els alumnes del Vinyes Velles, l’institut on treballo. L’apartat salsa rosa no podia faltar! 😉 Moltes gràcies per tot i, per descomptat, moltes gràcies a tots els professors que vigilàveu. M’ha encantat l’estona del cafè. A reveure!!